paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/nieuwsberichten/vertrek-van-pax-directeur-freek-landmeter

Vertrek van PAX directeur Freek Landmeter

19-01-2017

Na vijftien jaar inzet voor PAX neemt Freek Landmeter per 1 mei afscheid als directeur van PAX. Freek Landmeter is als directeur verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de organisatie op het gebied van vredesprogramma’s, communicatie, fondsenwerving, financiën en organisatieontwikkeling.

Freek Landmeter zal het werk bij PAX erg gaan missen. "Het is geen makkelijke keuze voor mij omdat ik me zo verbonden voel met de vredesmissie, met PAX, met partners en mensen uit onze achterban. Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Als lid van de vredesbeweging, zal ik mij verbonden blijven voelen."

Na zijn vertrek bij PAX zal Freek Landmeter zich als zelfstandig ondernemer richten op de ontwikkeling van organisaties en mensen. Zijn vertrek geeft hem de ruimte om deze passie verder te ontwikkelen en te delen met nog meer mensen en in nog meer organisaties.

PAX is Freek Landmeter veel dank verschuldigd voor alles wat hij al die jaren aan de organisatie heeft bijgedragen. Wij betreuren zijn besluit, maar vanzelfsprekend respecteren wij zijn keuze om een nieuwe weg in te slaan.
Algemeen directeur Jan Gruiters is verantwoordelijk voor de opvolging en zal hierin samenwerken met de Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad van PAX. Zodra dit mogelijk is, zal hierover meer bekend worden gemaakt.

 

Reageren? Praat mee op Facebook en Twitter.