paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/nieuwsberichten/producten-uit-israelische-nederzettingen:-wat-jij-kunt-doen

Laatste berichten

 • Doe mee aan het Klimaatalarm 14 maart 2021

  04-03-2021 PAX wil een rechtvaardige aanpak van de klimaatcrisis. In conflictgebieden wonen de meest kwetsbare groepen mensen die vaak dubbel getroffen worden: door de klimaatcrisis én door conflict. Daarom sluit PAX zich aan bij de oproep voor een Klimaatalarm op zondag 14 maart. Doe ook mee!

 • Wat doet de SGP in vredesnaam?

  04-03-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de Kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.

 • Wat doet de SP in vredesnaam?

  01-03-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de Kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.

 • Wat doet de PvdA in vredesnaam?

  26-02-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.

  Nederland
 • Wat doet GroenLinks in vredesnaam?

  26-02-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.

  Nederland
 • Oud-directeur Amnesty wordt voorzitter Raad van Toezicht PAX

  25-02-2021 Eduard Nazarski start per 1 maart als voorzitter van de Raad van Toezicht van PAX. Nazarski was bijna 14 jaar directeur van Amnesty Nederland voordat hij begin 2020 met pensioen ging. Zijn jarenlange ervaring wendt hij nu aan voor PAX: “De kracht van PAX zit ‘m in de enorme betrokkenheid en deskundigheid van de medewerkers, in de partnerschappen met lokale organisaties, en in de steun in de Nederlandse samenleving.”

 • Wat doet D66 in vredesnaam?

  24-02-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.

  Nederland
 • EU doet veel te weinig tegen sloop van Palestijnse gebouwen door Israël

  23-02-2021 Je eigen huis en dat van je buren is met de grond gelijk gemaakt. Dus zit je dakloos met je gezin in de modder omdat de tent waarin je noodgedwongen sliep in beslag is genomen, de vorige ook al. Het is helaas de realiteit voor de mensen in Humsa, een bedoeïenengemeenschap in Area C op de Westelijke Jordaanoever. Telkens wordt dit Palestijnse dorp door het Israëlische leger gesloopt. Zelfs gebouwen voor de gezondheidszorg zijn niet veilig. Actie is nodig.

  Midden-Oosten
 • Nederland moet stoppen met aankopen bij de Israëlische wapenindustrie

  23-02-2021 PAX schreef samen met SOMO, The Rights Forum en Jan Pronk, Laurens Jan Brinkhorst en Koos van Dam een opiniestuk dat vandaag in de Volkskrant verscheen.

 • Wat doet de VVD in vredesnaam?

  22-02-2021 In aanloop naar de verkiezingen vraagt Anna Timmerman, directeur van PAX, Tweede Kamerleden van verschillende politieke partijen over wat zij in vredesnaam doen. Gesprekken over hoe Tweede Kamerleden kunnen bijdragen aan vrede. Over hoe ze zelf terugkijken op hun tijd in de kamer en over wat in vredesnaam hun plannen zijn voor de komende kabinetsperiode.