paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/nieuwsberichten/help-jij-ons-mee-op-festivals

Help jij ons mee op festivals?

20-04-2015

Ga met ons mee naar het bevrijdingsfestival op 5 mei in Wageningen! We doen er ludieke acties om handtekeningen op te halen tegen kernwapens. Als vrijwilliger vertegenwoordig je PAX. Je daagt bezoekers uit te durven gaan voor vrede en samen met ons in actie te komen.

Samen met twee vriendinnen heeft Andel de Haan vorig jaar geholpen. "Enkele van mijn vrienden zijn gevlucht uit oorlogsgebieden. Ik vind het mooi te kunnen bijdragen aan vrede in de landen waar zij vandaan komen. Zeker op de dag dat we hier onze vrijheid vieren. De mensen die ik aansprak hadden dat gevoel ook. Iedereen wilde graag een boodschap voor vrede achterlaten of een verhaal delen. Je tegen oorlog uitspreken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, ook al is het een zwaar thema. Het was een hele leuke dag, mede door de enthousiaste groep vrijwilligers, de zon en het festivalgevoel. Naderhand ben ik met mijn vriendinnen nog lekker gaan feesten."

Wil jij net zoals Andel een leuke dag beleven én tegelijkertijd iets doen voor vrede? Kom ons dan op 5 mei helpen! Stuur uiterlijk 28 april een mailtje naar Iris Ruijs via Ruijs(javascript needed for readable email)paxforpeace.nl. Vertel in de mail iets over jezelf en waarom je mee wil doen, vermeld ook je leeftijd, telefoonnummer en woonplaats en van hoe laat tot hoe laat je beschikbaar bent (van 13.00-17.00 uur of van 17.00-21.00 uur)

Heb je 5 mei geen tijd, maar wil je wel een andere keer mee met PAX naar festivals, evenementen en conferenties? Dan hebben we je ook graag in onze vrijwilligerspoule en kan je gewoon een mailtje sturen.

Nederland

Reageren? Praat mee op Facebook en Twitter.