paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/nieuwsberichten/boomerang-kaart-ondersteunt-teken-tegen-kernwapens

Boomerang-kaart ondersteunt Teken tegen Kernwapens

11-03-2015

'Ik ben kernongezond' stelt de Boomerang-kaart die vanaf vandaag gratis verspreid wordt. Het is een ondersteuning van het burgerinitiatief Teken tegen Kernwapens van PAX. Boomerang had creatieven gevraagd een kaart voor het initiatief te maken. Het ontwerp van Geert Alkema werd uit tientallen inzendingen als beste gekozen.

Met de kaart kunnen Nederlanders die ouder zijn dan 18 jaar tekenen voor een nationaal verbod op kernwapens. De teller van het burgerinitiatief staat op bijna 30.000. Wanneer we 40.000 handtekeningen hebben, wordt een nationaal verbod op kernwapens in de Tweede Kamer besproken.

De kaart van Boomerang ligt in de rekken bij openbare plekken als de bioscoop, het theater en de kroeg en is gratis mee te nemen. Het inleveren van de getekende kaart kan gratis per post.

E-card
Ben je niet in staat om een kaart te bemachtigen? Geen zorgen: je kunt ook de gratis ecard naar vrienden, familie, collega's en kennissen versturen via de website van Boomerang en ze daarmee oproepen te tekenen tegen kernwapens op tekentegenkernwapens.nl.

Of deel de e-card op Facebook en Twitter.

Omstreden wapens en wapenhandel, Nederland

Reageren? Praat mee op Facebook en Twitter.