paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/agenda/nacht-van-de-vn-2017

Nacht van de VN 2017

< Overzicht

30-10-2017 Aanvang: 18:30-23:00 uur - Locatie: Pakhuis de Zwijger, Adres: Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Trump aan de macht. Wereldwijde klimaatafspraken op de tocht, nieuwe vluchtelingenstromen in het vooruitzicht en killerrobots in de maak. Is dit het einde van de wereld zoals we die kennen, of zijn we in staat met nieuwe generaties samen te werken aan de grote uitdagingen van onze tijd?

Op maandag 30 oktober staat het Pakhuis de Zwijger weer helemaal in het teken van de Verenigde Naties en de uitdagingen waar we voor staan. Verwacht een bomvol programma met thema's als het wereldvoedselvraagstuk, Nederland in de Veiligheidsraad, future warfare, klimaatafspraken, Werken voor de VN, meisjesrechten en meer.

DE LAATSTE NACHT? //  19:45-20:30 met Selma van Oostwaard PAX
Kim Jong-un en Donald Trump spelen wereldrecordje nucleair ver plassen. Dagelijks worden we opgeschrikt door dreigementen. De Noord-Koreanen lanceren nieuwe kernproeven als ontbijt. Daarmee wordt de angst voor een kernoorlog plotseling weer reëel. Hoe serieus is die dreiging van kernwapens eigenlijk echt? Is die dreiging überhaupt ooit weg geweest, of waren we gewoon in slaap gesust? En als het echt fout gaat… was dit dan de Laatste Nacht?

Kijk op de website van de Nacht van de VN voor het programma en meer informatie.

Entree is helemaal gratis! Zet jezelf op aanwezig op Facebook, dan weten ze dat je komt én krijg je alle updates mee.