paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/agenda/manifeest

Manifeest

< Overzicht

23-09-2017 Aanvang: 16.00 - 04.00 uur - Locatie: Volkshotel, Adres: Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

Manifeest is een cultureel nachtfestival voor vrede in het Volkshotel in Amsterdam. Een avond vol ideeën, muziek, meningen en inspiratie.

Manifeest biedt jongeren een podium om op eigen wijze invulling te geven aan het thema vrede, en inspireert bezoekers om in actie te komen voor vrede om zo, samen met PAX, te bouwen aan een beweging van nieuwe, jonge, vredesactivisten.

We sluiten dit jaar aan bij de samenwerking die PAX heeft met Tiro Association of Arts in Libanon. Jongeren vanuit Nederland gaan mee en samen met lokale jongeren in Libanon organiseren we ter plekke een Manifeest.

‘In (zuid-)Libanon is ruimte nodig voor een vreedzaam geluid. Met kunst en cultuur claimen we die ruimte voor jonge mensen die opgroeien in een context van haat, oorlog en geweld. Voor die jonge generatie is het extreem belangrijk dat je samen een andere toekomst kunt verbeelden.’ ~ Pim Gerritsen

Alle bezoekers van Manifeest Amsterdam kunnen, op eigen wijze, bijdragen aan Manifeest Libanon.

Line up
Een kleurrijke opening door fashion designer Bas Kosters, Akwasi met ‘De 16 van’, Jazar Crew, Makers Unite, Vincent Bijlo, Pecha Kucha e.v.a.

Wil je erbij zijn?
Schrijf deze datum alvast in je agenda. Vanaf 22 augustus zijn kaarten te bestellen. Zonder kosten maar met de vraag om dit feest te delen met je vrienden. Samen kunnen we de vredesbeweging laten groeien! Daarover in augustus meer.

Praktische info
Wanneer: 23 september van 16.00 tot 04.00 uur
Waar: Volkshotel, Wibautstraat 150, Amsterdam