paxvoorvrede.nl maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.

https://www.paxvoorvrede.nl/actueel/agenda/50-jaar-bezetting-enough-is-enough

50 jaar bezetting: Enough is enough

< Overzicht

09-06-2017 Aanvang: 19.30 – 22.00 uur - Locatie: Spinhuis onder de brug, Adres: Singel 165 A, Amsterdam

Op vrijdagavond 9 juni verzorgt PAX een interactieve workshop 'Activisme in de praktijk'. Samen met componist en voormalig staatssecretaris van Vrede Merlijn van Twaalfhoven en United Civilians for Peace gaan we aan de slag met creatief activisme. Wat voor gevolgen heeft de muur op de bewoners van Bethlehem?

De avond begint met een videoverbinding met een jonge Palestijnse activist die een beeld geeft van de achtergronden en de situatie in Bethlehem. Daarna gaan de deelnemers in een proces van co-creatie ideeën bedenken die creatief en innovatief dealen met de gevolgen van die muur. De workshop is in het Engels.

Voor meer informatie, zie: www.enoughisenough.nl/

English

PAX, in collaboration with Merlijn van Twaalfhoven (Dutch artist, activist, composer) and United Civilians for Peace, is organizing a co-creation workshop about creative activism. The evening is focussed on the wall in Bethlehem and aims to understand the situation and co-create innovative and creative ideas for actions dealing with the wall. The evening kicks off with a video connection with an young Palestinian activist, explaining the situation. After that, the group will go through a process of co-creation to come up with innovative and creative ideas for direct action.

More information can be found on www.enoughisenough.nl/